zondag 13 februari 2011

Vergoeding voor EPA-advies

Veel Hoonhorsters hebben een zogenaamd EPA-advies laten uitbrengen over de energieprestatie van hun woning. De kosten van dit advies werden deels door de gemeente Dalfsen gesubsidieerd en daarnaast ontving de aanvrager een factuur van 200 euro. Deze factuur van 200 euro kon vervolgens als subsidieaanvraag bij AgentschapNL worden ingediend.


Tijdens de actie is gebleken dat de subsidiepot van AgentschapNL van de een op de andere dag was uitgeput. Bijzonder! Daarom ontvangen de inwoners die een EPA advies via de gemeente Dalfsen hebben aangevraagd nu een afwijzingsbrief van AgenschapNL. Duurzaam Hoonhorst heeft aan de inwoners van Hoonhorst toegezegd tot een bepaalde periode garant te staan voor een kosteloos advies. Daarom kunnen inwoners van Hoonhorst die vóór 31 december 2010 een EPA advies hebben aangevraagd deze 200 euro vergoed krijgen wanneer zij een 'besluit tot afwijzing subsidieaanvraag' van Agentschap NL hebben ontvangen.

Wat wij nodig hebben is de afwijzingsbrief met daarop uw bankrekeningnummer. U kunt de brief op vrijdagmiddag brengen bij het informatiecentrum van Duurzaam Hoonhorst (ingang zaal Kappers) of sturen aan Jannet Kroes, Tempelhof 43, 7722 LN te Hoonhorst.