woensdag 24 augustus 2011

Energie uit de zon: zonnepanelen te koop en te huur

Op de Hoonhorster daken liggen de eerste zonnepanelen, aangekocht of gehuurd via Duurzaam Hoonhorst. Inmiddels zijn al een tiental daken voorzien van zonnepanelen. En de installateurs zijn terug van vakantie en inmiddels al weer druk aan de slag met de volgende leveringen.

Duurzaam Hoonhorst biedt Hoonhorsters de mogelijkheid om panelen, omvormers en vooral ook montagemateriaal van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs aan te schaffen. Daarnaast, bieden we tevens de (beperkte) mogelijkheid om de installatie van DZHH2050 te huren. Ook met huur van de zonnepanelen kan de elektriciteitsrekening omlaag. Vanuit Duurzaam Hoonhorst zal bij koop of huur ook een financiële bijdrage worden geleverd. Het projectplan en de voorwaarden liggen ter inzage in het info-centrum van DZHH 2050.

Heeft u belangstelling voor zonnepanelen? Kom langs op vrijdagmiddag in het informatiecentrum. Dan leggen we alles uit over het zonnepanelenproject van Duurzaam Hoonhorst. Op basis van enkele simpele gegevens (uw jaarverbruik) kunnen we ter plekke voor u een berekening maken van kosten / terugverdientijden en opbrengsten. U kunt vervolgens rechtstreeks met de leveranciers contact opnemen om een maatwerkofferte onder onze projectcondities aan te vragen bij één van de twee leveranciers. Zij verzorgen de gehele uitvoering voor u. Het projectplan en de voorwaarden liggen ter inzage in het informatiecentrum. Tevens hebben we de aanvraagformulieren voor een duurzaamheidslening van de gemeente Dalfsen in het Info-centrum, waar u bij aanschaf van zonnepanelen gebruik van kunt maken.
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Evert Jan Hof, evertjan@duurzaamhoonhorst.nl