donderdag 21 oktober 2010

Hoonhorsters huis uit voor energiekeuring woning

Voor informatie over de energiekeuring van hun woning trokken veel Hoonhorsters de huisdeur achter zich dicht om in zaal Kappers daarover goed geinformeerd te worden. De stapel aanmeldingen groeit met enorm tempo tot grote hoogte. De energiekeuring is gratis en verplicht tot niets. Enkele Hoonhorsters hebben de adviseur de afgelopen week al over de vloer gehad. Ze zijn enthousiast, want het bezoek bracht gelijk al kleine tips die onmiddelijk uitgevoerd kunnen worden en dus onmiddelijk resultaat opleveren zonder grote investeringen. Het complete advies volgt over enkele weken.

De adviseur komt persoonlijk bij u langs om vast te stellen hoe energiezuinig uw woning is en geeft in een maatwerkadvies aan wat u kunt doen om de woning energiezuiniger te maken. U kunt zelf uw wensen betreffende energiebesparende maatregelen aangeven. Om de maatregelen te bekostigen zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Een goed geïsoleerde woning is niet alleen goed voor de portemonnee, maar verbetert ook het wooncomfort en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Niet in de gelegenheid geweest om er bij te zijn en ook benieuwd hoe energiezuinig uw woning is? En wat u kunt doen om deze energiezuiniger te maken? U wilt gratis uw woning laten onderzoeken door een gecertificeerde adviseur?

Meer informatie over de energiekeuringen is te vinden op www.duurzaamthuisdalfsen.nl