vrijdag 22 april 2011

Zondag 24 april: groot feest in Hoonhorst op Paasvuurterrein

Code oranje: geen traditioneel paasvuur georganiseerd door de jeugdsoos......maar Hoonhorst zou Hoonhorst niet zijn als zij niet gemeenschappelijk toch de traditie in ere houden.
De jeugdsoos van Hoonhorst organiseert op zondag 24 april vanaf 20.30 uur een groots gezellig feest op het paasvuurterrein.
Dat betekent eerst duurzaam groen, gezond, gemeenschappelijk de handen uit de mouwen steken met veel gezelligheid! De enorme paasbult wordt zaterdag met vereende krachten van het terrein naar het terrein van Van Lenthe gebracht. In de toekomst zal het snoeiafval Van Lenthe zal o.a. zal wordt gebruikt gaan worden voor de verwarming van het dorpsverwarmingssystemen in Hoonhorst. De timing is perfect, want juist vandaag is een grote duurtest voor de warmte-terugwinning vanuit de compostering opgestart. Mulder-Eykelkamp en Loonbedrijf Veldhuis stellen hun (heftig vervoers)materieel beschikbaar voor het transport enzovoort. Een lange lijst van Hoonhorster bedrijven werkt mee en Duurzaam Hoonhorst draagt bij in bijkomende kosten. En dan de vele vrijwillgers: met man en macht is men aan de slag.
En dan?
Is het terrrein gereed voor een groots dorps-paas-feest georganiseerd door de jeugdsoos. Komt allen! De warmte komt van de zon & de mensen, en voor de rest is het 1 groot groen, gezond, gemeenschappelijk en gezellig feest.