dinsdag 19 juli 2011

Belangrijke mededelingen over “snel breedband internet”

De schop is in de grond gegaan op 4 juli! Het project “snel breedband internet” van Duurzaam Hoonhorst is een feit en nog voor de kerstdagen 2011 worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd, inclusief het plaatsen van een extra kast in de Marshoek!

Nadat op 15 mei er al een groot aantal overstappers zich hadden gemeld, waren we ervan overtuigd dat dit project haalbaar kon worden. Vandaar het verlengen van de termijn na 1 juli en na veel onderhandelen en rekenwerk kon de grens worden verlaagd naar 375 overstappers. Die grens hebben we net voor 1 juli gehaald. Klasse!

Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen volgen hier enkele belangrijke mijlpalen:
  • Iedereen die voor 20 augustus is overgestapt en het contract ondertekend heeft ingeleverd bij het infocentrum van Duurzaam Hoonhorst of heeft verstuurd aan Guidion krijgt, ondanks dat de grens van 530 overstappers niet is gehaald, toch 3 maanden gratis abonnement bij XS4ALL, stapt gratis over (geen verzendkosten modem en activeringskosten voor televisie) en maakt kans op 1 van de 10 iPods en 1 van de 5 iPads die op 28 augustus tijdens het Dorpspleinfeest in Hoonhorst door een notaris worden verloot; 
  • Iedereen die vervolgens tot 1 november overstapt en het contract ondertekend inlevert bij het infocentrum van Duurzaam Hoonhorst of verstuurt aan Guidion krijgt 2 maanden gratis abonnement bij XS4ALL, alleen betaalt dan wel € 10,- voor het verzenden van het modem en eventueel € 50,- activeringskosten voor televisie).
  •  Ook na 1 november kan worden overgestapt op XS4ALL, alleen kunt u geen gebruik meer maken van speciale Hoonhorster-acties en gelden de reguliere acties en voorwaarden van XS4ALL.
Verder loopt de actie nog dat iedereen die een lijst inlevert met 10 overstappers een mini-laptop krijgt. Voor 15 augustus ontvangen we graag die lijsten (ook al staan daar minder dan 10 op). Deze kan worden ingeleverd op de vrijdagmiddagen bij het infocentrum van Duurzaam Hoonhorst of gemaild worden naar: irma@duurzaamhoonhorst.nl.

Tot slot zal Wim van Noort zijn spreekuur op de vrijdagmiddagen in het infocentrum beëindigen. Wel kunt u met hem een afspraak inplannen via snelinternet@duurzaamhoonhorst.nl. Uiteraard kunt u wel bij ons terecht op het infocentrum, alleen kunnen we mogelijk niet direct antwoord geven op uw vragen.