maandag 4 juli 2011

Start aanleg glasvezelverbinding voor Snel Internet

 De eerste schep grond is verplaatst voor de snelle internetverbinding in Hoonhorst. Weliswaar was het vandaag wat meer voor het plaatje dan voor de glasvezelkabel, maar morgen gaag de echte mannen van Mars Multiediensten en Mulder Eykelkamp serieus aan de slag.
Gedeputeerde Theo Rietkerk van de Provincie Overijssel had de eer de officiele eerste schep uit de Hoonhorster te mogen doen. Dat hem dat deugd deed bleek niet alleen uit zijn woorden maar ook uit zijn enthousiasme eenmaal in de graafmachine. Burgemeester Han Noten van de gemeente Dalfsen had ook lovende woorden voor het project van het dititale dorpsplein, zoals hij dat verwoorde.
Timo Veen sprak trots: trots als Hoonhorster, trots dat de Hoonhorsters het samen mogelijk maken en trots op KPN en XS4all en andere partijen die het samen met Duurzaam Hoonhorst mogelijk maken. Een uniek project. Het grote graven (of tegenwoordig schieten) gaat beginnen. Op naar Kerst 2011: dan is het project afgerond en kan iedere Hoonhorster beschikken over een snelle internetverbinding.