vrijdag 24 juni 2011

Snel Internet: we zijn er bijna!!!

Er is nog een tiental overstappers nodig om de breedband verbinding voor Hoonhorst en het hele buitengebied inclusief de Marshoek te realiseren.

Duurzaam Hoonhorst is vrijdag, zaterdag en zondag aanwezig op het Sproeifeest met informatie over snel internet en de pakketten van XS4All. Stap nu over en wees degene die de laatste stap zet op het pad naar de toekomst.

Na druk rekenen, onderhandelen en ander werk achter de schermen blijkt dat 375 overstappers voldoende is om met de werkzaamheden te starten. Wordt het een nee: dan kan het 5 tot 10 jaar duren dat er weer zo’n kans voorbij komt.

Op 1 juli valt de beslissing: krijgen Hoonhorst en haar buitengebied inclusief de Marshoek de beschikking over breedband internet? Bij een positief besluit starten op maandag 4 juli om 13.00 uur de werkzaamheden bij de wijkcentrale in de Koelmansstraat (ter hoogte van De Koele). Uiteraard zal aan deze start een officieel tintje & feestelijk tintje worden gegeven. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws.

Twijfelt u nog? Denkt u dat u duurder uit bent? Weet u niet welk pakket voor u het meest passend is? Of wilt u er meer over weten? Kom langs bij de statafel op het Sproeifeest!